Het merk mustela en mustela producten

De producten van Mustela voor baby’s en jonge moeders zijn niet meer weg te denken. Het merk biedt al jarenlang een uitgebreid gamma aan verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit.

Voor baby’s bestaat het aanbod uit onder meer gezichtscrème, babylotion en wasgel. Maar ook aan billendoekjes is gedacht. Het prettige van Mustela is dat de producten zijn afgestemd op de verschillend types babyhuid. Uiteraard zijn er producten voor de normale huid, maar er is ook gedacht aan de droge of zeer droge huid. Zelfs voor baby’s met een huid die neigt tot atopie is een reeks verzorgingsproducten te krijgen. Naast de normale verzorgingsproducten is er ook een lijn zonbescherming, je wilt de tere babyhuid immers goed beschermen tegen de zon.

Goede verzorging van de huid

mustelaAls je zwanger bent is een goede verzorging van de huid belangrijk, zo voorkom of beperk je zwangerschapsstriemen. Mustela heeft daarom een speciale lijn voor zwangere vrouwen of jonge moeders ontwikkeld waarmee je je huid kunt verzorgen. Wel zo prettig dat er zowel olie, crème, gel, serum als lotion te verkrijgen is, zodat je kunt kiezen wat voor jou het prettigste aanvoelt. Je kunt dit aanschaffen op deze website: www.viata.be/mustela-nl

De producten van Mustelavodloen aan de hoogste kwaliteitseisen en je kunt er van op aan dat nagenoeg elke huid deze goed verdraagt. Mustela verwerkt in al haar producten gemiddeld 95% natuurlijke ingrediënten, wat de kans op irritaties uiterst klein maakt. Goede producten vind het merk net zo belangrijk als de zorg voor mens en milieu. Vandaar dat het bedrijf continu bezig is om de impact hierop zo klein mogelijk te houden.

Ben je dus op zoek naar specifieke producten voor jezelf of je kleintje, maak dan nu kennis met het uitgebreide assortiment aan producten van Mustela.